Over ons

Mangatwacht Huren levert mangatwachten, buitenwachten en brandwachten. Zonder uitzondering gecertificeerde specialisten die de veiligheid in besloten ruimtes waarborgen bij onder andere productiestops en turnarounds. Wij zetten onze mangatwachten in voor eenmalige werkzaamheden en langdurige projecten. Vanuit Hoogeveen zijn onze professionals werkzaam op projecten in heel Nederland.

Mangatwacht Huren maakt onderdeel uit van
ADD Safety & Security; specialist in veiligheidsdiensten.

Over ons

Mangatwacht Huren levert mangatwachten, buitenwachten en brandwachten, gecertificeerde specialisten die de veiligheid in besloten ruimtes waarborgen bij onder andere productiestops en turnarounds. Wij zetten onze mangatwachten in voor eenmalige werkzaamheden en langdurige projecten. We zijn gevestigd in Hoogeveen en landelijk werkzaam.

Onze organisatie

Mangatwacht Huren: we zijn een proactieve organisatie met dito werkwijze. We hebben echt ‘Hart voor Veiligheid’.

Mangatwacht Huren kent een platte organisatiestructuur; onze communicatie verloopt daardoor soepel en snel. Voor onze opdrachtgevers stellen we een vaste contactpersoon aan. We zullen er alles aan doen jou als opdrachtgever te ontzorgen, te adviseren en je te begeleiden bij de uitvoering.

Zowel ons management als onze medewerkers op de werkvloer zijn goed getrainde en ervaren professionals. Het staat buiten kijf dat de Mangatwacht Huren-medewerkers, zonder uitzondering, in het bezit zijn van de vereiste diploma’s en certificaten. Daar kun en mag je op vertrouwen!

0
Opgericht in
0%
Tevredenheidsgarantie
0+
Projecten
0%
Professionaliteit

Waar kom je ons tegen?

Een besloten ruimte is een ruimte die onder normale omstandigheden van de omgeving is afgesloten. Veel besloten ruimten moeten echter toch regelmatig worden betreden, bijvoorbeeld voor inspecties, reparaties, of schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden (bijvoorbeeld lassen of snijden).

Wij leveren voor deze ruimten, mangatwacht- en brandwachtprofessionals door heel Nederland. Onze professionals weten hoe ze in deze situaties de veiligheid moeten waarborgen. Ze worden ingezet voor toezichthoudende en adviserende werkzaamheden bij onder andere productie- en onderhoudstops (voor korte of langere periodes). Onze professionals zijn bij uitstek in te zetten in de industrie, petrochemie, productie, bouw, op evenementen en in de zorg. De mangat- en brandwachten zijn volledig getraind en gecertificeerd!

Contact opnemen