Diensten

Mangatwacht Huren levert mangatwachten, gasmeetkundigen en brandwachten. Zonder uitzondering  gecertificeerde specialisten die de veiligheid in besloten ruimtes waarborgen bij onder andere productiestops en turnarounds. Wij zetten onze mangatwachten in voor eenmalige werkzaamheden en langdurige projecten.

Een mangatwacht, buitenwacht en brandwacht is onder de Arbowet verplicht bij werkzaamheden in besloten ruimtes. De ruimte wordt gecontroleerd op aanwezigheid van gevaarlijke stoffen en de veiligheidssituatie wordt in het oog gehouden wanneer jouw medewerkers in de ruimte aan de slag gaan.

Medewerkers mogen overigens pas de ruimte in zodra de mangatwacht toestemming heeft gegeven. De mangatwacht werkt altijd volgens de afgesproken procedure en blijft buiten de besloten ruimte wachten tot alle werkzaamheden gedaan zijn. En… de mangatwacht gaat altijd als laatste weg; dat is wel zo veilig!

In sommige situaties is het wenselijk of zelfs noodzakelijk dat er metingen plaatsvinden op het gebied van gevaarlijke stoffen en zuurstof. Ook dan kun je rekenen op de deskundige inzet van de gasmeetkundigen van Mangatwacht Huren. Onze gasmeetkundigen worden veelal samen met onze mangatwachten ingezet, maar zijn uiteraard ook als zelfstandige dienst af te nemen.

Onze professionals geven voorlichting en zijn getraind om complexe werkzaamheden te begeleiden. Daarnaast zijn de gasmeetkundigen thuis in het verstrekken van een gedegen advies over de inzet van persoonlijke beschermingsgmiddelen (PBM’s).

HSE staat voor Health, Safety en Environment oftewel gezondheid, veiligheid en milieu; een breed veiligheidsbesef dat erop gericht is ‘veiligheid’ steeds weer onder de aandacht te brengen en het te verankeren in de bedrijfsvoering.

We zijn de specialist op dit vakgebied. Onze professionals managen ieder HSE-vraagstuk van begin tot eind en nemen de volledige HSE-coördinatie voor je uit handen. Wil je dat onze dienstverlening verder gaat dan de incidentele inzet van onze professionals? Laat je je veiligheidsbeleid liever over aan de specialist? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag. Als het veilig moet zijn, staan wij voor je klaar!

Contact opnemen